Project omschrijving

Diggels™ met gerecycled glas

Studio Volop maakt gebruik van glasscherven afkomstig van onze leverancier Maltha Glasrecycling. Het ingezamelde glas wordt bij Maltha op geavanceerde wijze gezuiverd en opgewerkt tot diverse soorten glasscherven. Diggels™ kan worden geleverd in diverse kleuren en fracties gerecycled glas.

wit | autoglas

donkergrijs | autoglas

antraciet | autoglas

wit | bont grof

wit | wit middel

lichtgrijs | bont grof

donkergrijs | bruin grof

donkergrijs | bont grof

Diggels™ met glasscherven bevat >50% gerecyclede grondstoffen.

Toepassingen Diggels™

Diggels™ kan in verschillende uitvoeringen worden toegepast in het interieur. Bijvoorbeeld als werkblad in uw keuken of balie in uw bedrijfspand.

Voor interieurontwerpers en architecten.

Diggels™ is leverbaar op aanvraag. Heeft u belangstelling voor de toepassing van één van onze materialen neem dan contact op. We werken graag mee met het realiseren van uw project.

Impressie: Rond blad (30cm)

alle voorbeelden zien

Impressie: Werkblad (keuken)

alle voorbeelden zien

Impressie: Wandtegels

alle voorbeelden zien

Samenwerkingspartners:

Maltha Glasrecycling

Maltha is een toonaangevende verwerker van hol- en vlakglas in Europa. Jaarlijks verwerken ze meer dan 1 miljoen ton glasafval van bedrijven, burgers en gemeenten tot een hoogwaardige kwaliteit nieuwe grondstoffen voor weer nieuwe producten. Het ingezamelde glas wordt bij Maltha op geavanceerde wijze gezuiverd en opgewerkt tot diverse soorten glasscherven.

Evolve Productions

Evolve is een innovatief productiebedrijf gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken voor onder andere de keukenbranche, interieurbouw en projecten. Studio Volop ontwikkelt samen met Evolve unieke recepten voor hoogwaardige terrazzo’s van gerecyclede en herwinbare grondstoffen.

5 soorten Diggels™

Voor de productie van Diggels™ gebruiken we verschillende soorten puingranulaat met elk een eigen unieke uitstraling en toepassingsgebied.

Alle Diggels™ zijn leverbaar in vier tinten:
Wit, lichtgrijs, donkergrijs en antraciet.

betongranulaat
metselgranulaat
glasscherven
gebroken bakstenen
specials